Plaćanje platnim karticama

Ukoliko imate internet pristup svom tekućem računu. Porudžbinu možete platiti karticama koje podržavaju plaćanje preko Interneta, a to su: VISA, MasterCard, DinaCard i Maestro platne kartice. Cene na sajtu su iskazane u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.

Povraćaj sredstava

U slučaju povraćaja sredstava Kupcu koji je robu platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, IKP EVRO BOOK DOO je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo preko VISA, MasterCard, DinaCard, Maestro, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava isključivo na račun korisnika kartice.

Kupac ne može ni u kom slučaju, ni pod kojim uslovima, zahtevati povraćaj sredstava u gotovini za transakciju izvršenu korišćenjem neke od platnih kartica.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).

Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat.

Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Isporuka

Nakon kupovine dobijate pristup knjizi na vasem nalogu

Troškovi isporuke

Troškovi isporuke ne postoje obzirom da se radi o e-knjizi.

Kontakt

IKP EVRO BOOK DOO BEOGRAD

Dimitrija Tucovića 41, 11000 Beograd

011 / 344 66 18

info@evrobook.rs

PIB: 100300518

Matični broj: 07459874

Šifra delatnosti: 5811

Banca Intesa: 160-000000014948-46

Radno vreme: 09-16h (od ponedeljka do petka)

30 godina osluškivanja vaših želja, negovanja lepe domaće i prevedene književnosti doveli su izdavačku kuću Evro Book u sam vrh izdavaštva u Srbiji. Iz godine u godinu pripremamo knjige koje će vas razonoditi i razgaliti, ali i one koje ćete zauvek pamtiti.