Kupac može da izjavi reklamaciju na osnovu članova 52., 54., i 81. Zakona o zaštiti potrošača, radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti, garancije, pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka.

PREUZMITE DOKUMENT

Cene na sajtu www.e-knjige.evrobook.rs, iskazane su u dinarima pri čemu je PDV uračunat u cenu.

Koristimo sve svoje resurse kako bi artikli na ovom sajtu bili prikazani sa odgovarajućom specifikacijom, fotografijama i cenama. Nažalost, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije o artiklima kao i fotografije artikala na našem sajtu u potpunosti ispravne.

Ukoliko želite da proverite status Vaše reklamacije to možete učiniti putem e-mail adrese info@evrobook.com 

Shodno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac ima pravo da raskine ugovor o kupovini na daljinu.

Reklamacije se mogu podneti isključivo u slučaju kada je – isporučeni proizvod oštećen, nekompletan ili ne odgovara specifikaciji narudžbine. Kupac je dužan da prijavi reklamaciju u roku od 14 radnih dana od momenta prijema pošiljke. Rok za rešavanje reklamacije je 15 dana.

Reklamaciju možete prijaviti preko kontakt strane ovog sajta, putem e-mejla info@evrobook.com ili dolasko u direkciju IK Evro Book doo, Dimitrija Tucovića 41, Zvezdara-Beograd.

Kao prodavac dužni smo da potrošaču izdamo pisanu potvrdu ili elektronskim putem potvrdimo prijem reklamacije, odnosno saopštimo mu broj pod kojim je zavedena njegova reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija. Rok za reklamacije radi ostvarivanja prava po osnovu saobraznosti je 2 godine.

Kontakt

IKP EVRO BOOK DOO BEOGRAD

Dimitrija Tucovića 41, 11000 Beograd

011 / 344 66 18

info@evrobook.rs

PIB: 100300518

Matični broj: 07459874

Šifra delatnosti: 5811

Banca Intesa: 160-000000014948-46

Radno vreme: 09-16h (od ponedeljka do petka)

30 godina osluškivanja vaših želja, negovanja lepe domaće i prevedene književnosti doveli su izdavačku kuću Evro Book u sam vrh izdavaštva u Srbiji. Iz godine u godinu pripremamo knjige koje će vas razonoditi i razgaliti, ali i one koje ćete zauvek pamtiti.